Από Δευτέρα…

Ξέρεις τι λένε; Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα, θα πηγαίνω στο γυμναστήριο που έχω κάνει συνδρομή εδώ κι ένα εξάμηνο, θα σταματήσω τα junk και θα ξυπνήσω με το πρώτο ξυπνητήρι. Εγώ όμως θα σε πάω ένα βήμα παραπέρα φίλη μου. Θα σου πω τι πρέπει να έχεις μέσα στη τσάντα του γυμναστηρίου ώστε να μην πας απροετοίμαστη. Ως γνωστή Παρθένος (με ίδιο ωροσκόπο, είμαι μόνη μου δεν με θέλει κανείς) λατρεύω τις λίστες, την οργάνωση και τη προετοιμασία.

Για να ξεκινήσουμε σωστά θα πρέπει να βρεις τη σωστή τσάντα. Δεν θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλά ούτε και μικρή.

s-l225 Αυτή ας πούμε είναι το ιδανικό μέγεθος (τη βρίσκεις εδώ: https://www.victoriassecret.com/pink/shop-all-accessories/gym-duffle-pink?ProductID=311648&CatalogueType=OLS ). Δεν πας ταξίδι. Γυμναστήριο πας πιθανότατα 10΄απ’το σπίτι σου. Πρέπει να είναι σε ένα μέγεθος που σου επιτρέπει να την έχεις μαζί σου στη δουλειά (έστω οτι πας κατευθείαν) αλλά να χωράει μέσα και την αλλαξιά που θα χρειαστείς. Κατάλαβες νομίζω.

Για να πάμε όμως στο θέμα μας, σου παραθέτω μια λίστα που λίγο πολύ συμπεριλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα που θα κάνουν εύκολη τη μετάβασή σου από το γυμναστήριο στον έξω κόσμο.

http://manouvellemode.com/2015/03/26/gym-bag-essentials/#_a5y_p=3561953 a7885f11908a9852254932634012e396

Ίσως σου φανούν περιττά κάποια απ’τα παραπάνω αλλά δεδομένου πως ο χρόνος πιέζει και πρέπει να τα χωρέσουμε όλα μέσα σε 24 ώρες γιατί να μην γλιτώνεις λίγο χρόνο και να πηγαίνεις για ένα ποτό κατευθείαν μετά το γυμναστήριο *τόσο κόπο έκανες το δικαιούσαι* χωρίς να χρειαστεί να πας πρώτα σπίτι;

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s